MØD VORES PERSONALE

Vores team hos Lindevang Dyreklinik er sammensat af dygtige og erfarne dyrlæger og dyrlægestuderende. Personalet i klinikken har alle det tilfælles, at de sætter dyrene i første række.

Liv

Liv Juul Franck

Studentermedhjælper

Mit navn er Liv, jeg er 26 år og forventer at starte på min kandidat i veterinærmedicin sommeren 2023. Jeg har altid haft stor passion for dyr og naturvidenskab, så da dagen kom og jeg skulle vælge uddannelse var der ingen tvivl – jeg skulle være dyrlæge. For nu er jeg stolt af at arbejde som assistent her hos Lindevang Dyreklinik. Jeg går meget op i mit job og vægter din og dit kæledyrs oplevelse her hos os meget højt

olga

​Olga Jensen

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)

Jeg kom til Danmark i 1991 med en dyrlægeeksamen fra Universitetet i Sct. Petersborg og startede i 1995 på Landbohøjskolen, hvor jeg fik dyrlægeeksamen med dansk autorisation i år 2000. Det har givet mig en supplerende anden synsvinkel på faglige og videnskabelige problemstillinger, som kan komme til gavn ved særlige sygdomsudredninger. Jeg har særlig viden og interesser indenfor hud, allergi, immunologi samt alternative og utraditionelle behandlinger, som er i tiltagende interesse.

333586081_603685401621667_1361973775484025708_n

​Caroline Høberg Gleerup

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)

Mit navn er Caroline Høberg Gleerup, og jeg er 28 år gammel. Jeg har siden barnsben været omringet af dyr, hvilket har resulteret i en stor kærlighed for dem. Jeg tog min studentereksamen på Øregård Gymnasium i 2013, og startede efterfølgende på Husdyrvidenskab, hvor jeg fik en Bachelor med fokus på ernæring. Dog kunne jeg ikke glemme drømmen om Veterinærstudiet, hvorfor jeg startede på Veterinærmedicin i 2016. Jeg afsluttede min dyrlægeuddannelse i december 2022, og arbejder nu her hos Lindevang Dyreklinik tre dage om ugen, samt Universiteteshospitalet for Familiedyr i kardiologi-afdelingen de resterende dage i ugen.
Jeg kommer til at stå klar i klinikken til at modtage jeres kæledyr med stor empati. For mig er vores venners almenbefindende førsteprioritet.

Skærmbillede 2023-03-13 kl. 10.51.05

​Amanda Bentzen

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)

Mit navn er Amanda, og jeg startede som dyrlæge hos Lindevang Dyreklinik tilbage i februar 2022. Min interesse for dyr har eksisteret siden jeg var helt lille, hvor jeg også er vokset op med dyr, både store og små. Jeg berører alle områder indenfor familiedyr, men er den der primært varetager jeres dyrs tænder. Jeg forsøger hele tiden at udvikle mig, og tager jævnligt på småkurser for at holde mig opdateret på den nyeste viden.
Jeg holder meget af dyr og det giver mig en stor glæde at arbejde med dem dagligt. Jeg glæder mig utroligt meget til at møde jer på klinikken.

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? Udfyld kontaktformularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt, hvilket betyder at du altid kan kontakte os, hvis du har et akut sygt dyr.

Vi tilbyder også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer, hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.