dyr_168

MØD VORES PERSONALE

Pictures are on the way

​Olga Jensen

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)

Jeg kom til Danmark i 1991 med en dyrlægeeksamen fra Universitetet i Sct. Petersborg og startede i 1995 på Landbohøjskolen, hvor jeg fik dyrlægeeksamen med dansk autorisation i år 2000. Det har givet mig en supplerende anden synsvinkel på faglige og videnskabelige problemstillinger, som kan komme til gavn ved særlige sygdomsudredninger. Jeg har særlig viden og interesser indenfor hud, allergi, immunologi samt alternative og utraditionelle behandlinger, som er i tiltagende interesse.

Pictures are on the way

Katrine Danborg-Aamand

​(BVetMed) - Veterinær Bachelor

Mit navn er Katrine og jeg er 24 år gammel. Jeg startede på veterinærmedicin i 2017, og færdiggjorde bacheloren i sommeren 2020. Jeg har valgt at tage et orlovsår, for at komme lidt væk fra bøgerne og opbygge noget erfaring før jeg starter på kandidaten næste år. Jeg er derfor startet hos lindevang dyreklinik i oktober 2020, og elsker at have en hverdag omringet af dyr og fuld af læring.

Pictures are on the way

​Caroline Høberg Gleerup

(BVetMed) - Veterinær Bachelor

Mit navn er Caroline Høberg Gleerup, og jeg er 25 år gammel. Jeg har siden barnsben været omringet af dyr, hvilket har resulteret i en stor kærlighed for dem. Jeg tog min studentereksamen på Øregård Gymnasium i 2013, og startede efterfølgende på Husdyrvidenskab, hvor jeg fik en Bachelor med fokus på ernæring. Dog kunne jeg ikke glemme drømmen om Veterinærstudiet, hvorfor jeg startede på Veterinærmedicin i 2016. Jeg har arbejdet hos Lindevang Dyreklinik siden januar 2018, og jeg elsker det – en hverdag, hvor man er omgivet af dyr.

Pictures are on the way

​Amanda Bentzen

(BVetMed) - Veterinær Bachelor

Mit navn er Amanda, og jeg er 30 år gammel. Og jeg begyndte at læse til dyrlæge tilbage i 2016 og er nu i fuld gang med kandidaten. Dyr har altid fyldt meget i mit liv, og jeg har især en interesse indenfor familiedyr og reptiler. Selv er jeg vokset op med hund, kat, kaniner, marsvin, hamster og hest. Til trods for dette har det alligevel taget noget tid for mig at komme på rette vej i mit liv i forhold til det at blive dyrlæge. Jeg har altid været lidt af en arbejdshest og ikke så meget en bognørd, hvorfor dyrlægeuddannelsen i sin tid virkede som noget der var urealistisk for mig. Men i takt med at jeg blev ældre og fik mig en masse erhvervserfaring, så blev jeg mere målrettet i hvad jeg ville her i livet, og kunne altså ikke glemme barndomsdrømmen om at blive dyrlæge. Jeg elsker dyr og for hver dag jeg arbejder med dem, desto mere glæde giver det mig i livet.

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.