Billig dyrlæge i København

Når det drejer sig om dit kæledyrs sundhed, ønsker man kun det bedste, men behandlinger til kæledyr kan hurtigt blive dyre. Hos Lindevang Dyreklinik skal du dog aldrig frygte dyre dyrlægeregninger.

I vores klinik kan du nemlig altid forvente at få behandlinger af høj kvalitet til en fordelagtig pris. Vi mener nemlig, at kæledyrspleje bør være overkommelig og tilgængelig for alle, og derfor arbejder vi hårdt for at yde den bedst mulige pleje til vores patienter til den bedst mulige pris. 

Du kan læse meget mere om vores dygtige og billige dyrlæger i København på denne side.

 

Stor forskel på priserne 

Der er stor variation i priserne på behandlinger til kæledyr alt efter, hvilken dyrlæge du vælger. I nogle tilfælde kan behandlingspriserne variere med flere hundrede kroner.

Især i København kan priserne være høje, og det kan derfor være en god idé at undersøge priserne hos flere dyreklinikker, inden du bestemmer dig for, hvor du vil have dit kæledyr behandlet.

 

Dyrlægebehandlinger behøver ikke være dyre – vi giver en god pris

Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alle vores behandlinger. Vi stræber altid efter at være en af de billigste dyrlæger i København. Vi mener nemlig, at alle kæledyr fortjener den bedst mulige pleje til en god pris. 

Det skyldes, at vi ved, at omkostningerne ved kæledyrspleje hurtigt kan blive en dyr post i budgettet. Derfor tilbyder vi fordelagtige priser på alle vores tjenester, så du ikke behøver at overskride dit budget. Af samme årsag kan du være sikker på, at dit kæledyr altid vil få den behandling, det har brug for, uden at det bliver dyrt. 

Se alle vores priser på behandlinger på denne side.

 

En billig dyrlæge i København, der ikke går på kompromis med kvaliteten

Selvom vores klinik kan behandle dit kæledyr til en god pris, går vi bestemt ikke på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger og rådgivning. 

Vores kompetente dyrlæger er eksperter i en bred vifte af behandlinger, lige fra rutineundersøgelser til komplekse operationer. Vores klinik er udstyret med moderne udstyr, der sammen med vores dyrlæger og dyrlægeassistenter, sørger for behandlinger af højeste kvalitet. 

Så uanset om du er på udkig efter forebyggende pleje eller specialistbehandling til dit kæledyr, er Lindevang Dyreklinik den rette billige dyrlæge i København for dig.

 

Vi behandler både hunde, katte, kaniner og gnavere

I vores dyreklinik i København tilbyder vi pleje af høj kvalitet til flere forskellige slags kæledyr. Det omfatter både hunde, katte, kaniner eller gnavere. Vi sørger for den mest optimale behandling af din bedste ven.

 

I vores klinik tilbyder vi:

  • Neutralisation
  • Laser- og magnetterapi 
  • Sundhedsundersøgelse 
  • Tandbehandlinger
  • Vaccinationer
  • ID-mærkning
  • Aflivning

Udover de ovenstående behandlinger tilbyder vi også behandling af orm hos katte og negleklip på hunde. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester for at imødekomme hvert enkelt dyrs unikke behov.

Så selvom vi er nogle af de billigste dyrlæger i København, kan du være sikker på, at dit kæledyr får specialiseret behandling hos os.

Du kan finde alle vores behandlinger og læse mere om hver enkelt behandling her.

 

Omsorgsfulde dyrlæger, der tager hånd om dig og dit kæledyr

Et kæledyr er et værdsat medlem af enhver familie, og derfor fortjener de omhyggelig og omsorgsfuld pleje. Alle vores dyrlæger har mange års erfaring med forskellige behandlinger af både hunde, katte og gnavere. Af samme årsag fokuserer vores dyrlæger også altid på at give tryghed omkring ethvert behandlingsforløb. 

Vi mener, at det ikke kun er vigtigt for dig som dyreejer at føle dig tryg ved at overlade dit kæledyr til os, men det er også vigtigt, at kæledyret føler sig tryk. Trygheden opnår vi bl.a. ved at sikre, at hvert kæledyr får individuel opmærksomhed under hele besøget. Uanset om det er et simpelt tjek, en forebyggende behandling, eller en mere kompleks procedure, tager vi os tid til at lære dit kæledyr at kende.

Du kan læse mere om Lindevang Dyrekliniks personale her.

 

Kontakt os og book en tid til undersøgelse og behandling

Hos Lindevang Dyreklinik forstår vi, at dit kæledyr er vigtig for dig. Derfor tager vi os tid til at sikre, at du er fuldt informeret om alle aspekter af dit kæledyrs behandling. 

Vi mener, at åben kommunikation er afgørende for at yde den bedst mulige pleje til dit kæledyr, og vi vil altid være til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Så hvis du har spørgsmål til nogle af vores services eller blot leder efter en billig dyrlæge i København, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon på +45 3631 3137 eller via e-mail på oj@lindevangdyreklinik.dk. Du kan også bestille en tid til en behandling her. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde dit elskede kæledyr glad og sundt i mange år fremover.

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.