Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Om os

Olga Jensen

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)
Jeg kom til Danmark i 1991 med en dyrlægeeksamen fra Universitetet i Sct. Petersborg og startede i 1995 på Landbohøjskolen, hvor jeg fik dyrlægeeksamen med dansk autorisation i år 2000. Det har givet mig en supplerende anden synsvinkel på faglige og videnskablige problemstillinger, som kan komme til gavn ved særlige sygdomsudredninger. Jeg har særlig viden og interesser indenfor hud, allergi, immunologi samt alternative og utraditionelle behandlinger, som er i tiltagende interesse.

Caroline Høberg Gleerup

(BVetMed) - Veterinær Bachelor

Mit navn er Caroline Høberg Gleerup, og jeg er 25 år gammel. Jeg har siden barnsben været omringet af dyr, hvilket har resulteret i en stor kærlighed for dem. Jeg tog min studentereksamen på Øregård Gymnasium i 2013, og startede efterfølgende på Husdyrvidenskab, hvor jeg fik en Bachelor med fokus på ernæring. Dog kunne jeg ikke glemme drømmen om Veterinærstudiet, hvorfor jeg startede på Veterinærmedicin i 2016. Jeg har arbejdet hos Lindevang Dyreklinik siden januar 2018, og jeg elsker det - en hverdag, hvor man er omgivet af dyr.

Marie Louise La Cour

(BVetMed) - Veterinær Bachelor
Mit navn er Amanda, og jeg er 30 år gammel. Og jeg begyndte at læse til dyrlæge tilbage i 2016 og er nu i fuld gang med kandidaten. Dyr har altid fyldt meget i mit liv, og jeg har især en interesse indenfor familiedyr og reptiler. Selv er jeg vokset op med hund, kat, kaniner, marsvin, hamster og hest. Til trods for dette har det alligevel taget noget tid for mig at komme på rette vej i mit liv i forhold til det at blive dyrlæge. Jeg har altid været lidt af en arbejdshest og ikke så meget en bognørd, hvorfor dyrlægeuddannelsen i sin tid virkede som noget der var urealistisk for mig. Men i takt med at jeg blev ældre og fik mig en masse erhvervserfaring, så blev jeg mere målrettet i hvad jeg ville her i livet, og kunne altså ikke glemme barndomsdrømmen om at blive dyrlæge. Jeg elsker dyr og for hver dag jeg arbejder med dem, desto mere glæde giver det mig i livet.

Mia Mylin Jensen

(BVetMed)

Mit navn er Mia og jeg er veterinærstuderende. Jeg er færdiguddannet i 2023.

Siden jeg var barn, har dyr haft stor betydning i mit liv. Jeg har tidligere arbejdet med heste, kvæg, får og nu mindre husdyr. Jeg har været ansat på Lindevang Dyreklinik siden juni 2019.

Jeg sætter stor pris på en hverdag, som aldrig er den samme. For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg og hørt. Jeg er altid klar med et godt råd til eller

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og jeres dyr på klinikken!

 


Klinikken

Klinikken

Klinikken

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu