gnaver_170

Tandproblemer

​Kaniner og gnavers tænder stopper aldrig med at vokse. Dette betyder altså, at får de ikke det rigtige foder til at slibe tænderne på, så kan tænderne vokse for langt, og det kan skabe alvorlige problemer.

​Hos Lindevang Dyreklinik klipper vi ikke tænderne, men sliber dem. Klipper man tænderne, kan der forekomme revner, der kan ende i slemme frakturer, som vi gerne vil undgå. Ved slibning kan man også sikre, at tænderne får den korrekte form, som er vigtig når de spiser. Denne form kaldes mejselform.

Det er vigtigt at observere sit dyr, og stopper det med at spise, skal man straks ringe til dyrlægen, da kaniner og gnavere har et meget følsomt fordøjelsessystem, der ikke kan tåle at gå i stå.
Har I spørgsmål angående korrekt fodring af jeres dyr, så ring til os: 36 31 31 37​

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? Udfyld kontaktformularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt, hvilket betyder at du altid kan kontakte os, hvis du har et akut sygt dyr.

Vi tilbyder også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer, hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.