kat_174

MAGNETTERAPI BÅDE TIL KAT OG HUND

​HVORDAN VIRKER MAGNETTERAPI?

Magnetterapi fungerer ved at øge blodcirkulationen og altså blodets evne til at transportere ilt. Cellerne får heraf mere ilt og næring, og affaldsstoffer transporteres væk.

Cellerne i kroppen har en elektrisk ladning, og disse ladninger er i konstant bevægelse i cellerne og danner altså magnetiske kræfter. Ved magnetterapi vil man tilføre magnetisme, der vil øge denne elektriske ladning, og heraf forbedre cellernes betingelser – tilføre dem mere ilt.

HVILKE PATIENTER SKAL HAVE MAGNETTERAPI?

Vi anbefaler magnetterapi til mange patienter, og til mange forskellige fokusområder. Der vil i de sygdomsramte områder, det kan for eksempel være et sår, problemer med bevægeapparatet, analkirtelbetændelse mm, være nedsat elektrisk ladning, og cellerne vil altså have et nedsat stofskifte.

​Cellerne vil få mindre ilt og næring, og transporten af affaldsstoffer vil nedsættes. Derfor vil vi gerne tilføre noget magnetisme, der kan øge blodgennemstrømingen til det afficerede område, og få cellernes stofskifte op igen.

Eksempler på hvornår man kan benytte magnetterapi:

  • Hårtab
  • Post-operativt
  • Traumer
  • Analkirtler
  • Muskel/skelet problemer
  • Pododermatitis​

For flere spørgsmål vedrørende magnetterapi ring til os på 3631 3137.

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? Udfyld kontaktformularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt, hvilket betyder at du altid kan kontakte os, hvis du har et akut sygt dyr.

Vi tilbyder også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer, hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.