dyr_168

Om klinikken

EN DYREKLINIK I CENTRUM AF KØBENHAVN MED DØGNVAGT OG MULIGHED FOR HJEMMEBESØG

Hos Lindevang Dyreklinik på Frederiksberg i København er vi en dyrlæge og 4 assistenter, som arbejder tæt sammen om behandlingen af hunde, katte og andre mindre dyr.

​Som dyreklinik har vi fokus på at skabe tryghed omkring enhver behandling. Det har nemlig ikke alene stor betydning for, at du som dyreejer føler dig tryg ved at overlade dit kæledyr til os, men tryghed fra dyrets side er ligeledes vigtigt for at opnå den bedste behandling. Har du brug for rådgivning i forbindelse med køb af foder, står klinikkens assistenter klar til at hjælpe og guide dig.


 

DØGNVAGT OG MULIGHED FOR HJEMMEBESØG

Vi er en akutdyrlæge i København, så har du brug for akut dyrlægehjælp, kan du benytte dig af vores døgnvagt ved at ringe på telefon +45 3631 3137. Du kan regne med os døgnet rundt! Desuden tilbyder vi hjemmebesøg, da transport af sygdomsramte dyr kan være en stor belastning for dyret eller hvis det er vanskeligt for jer at komme til klinikken. Det kan også være i tilfælde af aflivning at et farvel i hjemmet føles tryggest.​

 


 

DYREKLINIK I KØBENHAVN MED GODE BEHANDLINGSMULIGHEDER

Hos os tilbyder vi alle traditionelle behandlinger af hunde, katte og gnavere fra sundhedstjek og vaccination til alm. medicinsk udredning og behandling – samt tandpleje og kirurgi, herunder kastration og sterilisation.

​Vi lægger vægt på vigtigheden af sundhedsfremmende behandlinger såsom tandrensninger, årlige sundhedstjek og vaccinationer. Du er altid velkommen til at kontakte os (link) hvis du søger svar på spørgsmål om behandling, pleje eller foder, så vil vi hjælpe og rådgive dig.

 


 

VI ER EN BILLIG DYRLÆGE I KØBENHAVN

Mange forbinder besøg hos dyrlægen med tårnhøje priser. Men det behøver ikke at være dyrt at tage dit kæledyr til dyrlægen.

På vores dyreklinik i København ønsker vi nemlig, at alle dyr skal have den behandling, de har brug for, og derfor får du hos os en dyrlæge med overkommelige priser i København. Du har således ingen grund til at frygte for den regning, der følger et besøg hos vores dyreklinik i København. Se priser for behandlinger.​

 


 

​DYREKLINIK MED EGET LABORATORIE

Vi har vores eget laboratorie tilknyttet til klinikken, og dette giver os mulighed for blandt andet at undersøge blod, urin og afføring med det samme. På denne måde for vi hurtigt stillet en diagnose og kan påbegynde behandlingen af dit dyr.

Vi tilbyder laserterapi med ASA Laser der bidrager til hurtigere heling, øget blodcirkulation, reduceret hævelse og ikke mindst færre smerter. Desuden er vi den første dyreklinik i Danmark til at tilbyde det revolutionerende magnetterapi til hunde og katte.

 


 

 

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? Udfyld kontaktformularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt, hvilket betyder at du altid kan kontakte os, hvis du har et akut sygt dyr.

Vi tilbyder også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer, hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.