kat_174

AFLIVNING AF KATTE

Selvom det siges at katte har ni liv, kommer der stadig en tid, hvor man som ejer er nødt til at erkende, at det er tid til det sidste farvel.

Hos Lindevang Dyreklinik er det rigtig vigtig for os, at der er den rigtige atmosfære, da det er en rigtig svær situation at stå i. Vi bestræber os på at give katten en værdig og stressfri afslutning på livet. Derudover skal ejer føle sig velkommen og give sig den tid det tager at sige farvel.​

HJEMMEAFLIVNING:

Vi foretager hjemmeaflivninger, da det for nogle er den mindst stressede og omfattende mulighed. Her vil dyrlægen personligt køre til ejers hjem, og give ejer en forklaring af forløbet og give ejer den tid der er behov for, for at sige farvel.

Udover hjemmeaflivning af katte, foretager vi også aflivning af hunde i hjemmets trygge rammer.

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? Udfyld kontaktformularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt, hvilket betyder at du altid kan kontakte os, hvis du har et akut sygt dyr.

Vi tilbyder også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer, hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.