Akut dyrlæge i København

Det er aldrig sjovt at blive syg heller ikke for en hund, kat, kanin eller gnaver. Kæledyr bliver fra tid til anden syg i mindre eller mere alvorlig grad. I de alvorlige tilfælde er det vigtigt at finde en dyrlæge hurtigt. Men bliver dit kæledyr syg uden for almindelig åbningstid, kan det være en udfordring at finde en akut dyrlæge i København, der kan tilse dit kæledyr med det samme. 

Lindevang Dyreklinik er en dyrlæge i København, der tager imod akut syge kæledyr. Du kan altid kontakte vores døgnvagt, der kan rådgive dig, uanset om du ringer, når klinikken har åbent eller, hvis du ringer udenfor normal åbningstid. 

Her på siden kan du læse alt om at være akut dyrlæge i København og, hvordan du kan få hjælp af os.

 

Hvornår har du brug for en akut dyrlæge i København?

Når du har brug for en akut dyrlæge, er dit kæledyr i en livstruende situation og har brug for at få øjeblikkelig behandling. Hvis du ikke kan komme til en almindelig dyreklinik, eller hvis den almindelige dyreklinik er lukket, skal du henvende dig til den nærmeste dyreklinik, der kan varetage akutte behandlinger.

Der er mange forskellige grunde til, at du kan have brug for en akut dyrlæge i København. Dit kæledyr kan være blevet ramt af en bil, eller det kan have spist noget giftigt. Hvis dit kæledyr får kramper, bløder kraftigt eller kæmper med at trække vejret, er det alt sammen tegn på, at dit kæledyr har brug for akut lægehjælp. Du bør derfor tage dit kæledyr til den nærmeste dyrlæge straks.

 

Kontakt en akut dyrlæge, hvis dit kæledyr har en eller flere af følgende symptomer:

  • Kraftig blødning
  • Krampeanfald
  • Åndedrætsbesvær
  • Indtagelse af et fremmedlegeme
  • Høj feber
  • Halter
  • Knuder på kroppen 

 

Ring til vores dyreklinik ved akut sygdom

Hos Lindevang Dyreklinik på Frederiksberg står vi altid klar til at hjælpe, når dit kæledyr har brug for lægehjælp. Vi fokuserer på hurtigt og effektivt at få diagnosticeret sygdommen, så vi kan yde førsteklasses pleje og behandling til dit elskede kæledyr. 

Vi forstår, at det kan være en presset og emotionel situation at stå i, når dit kæledyr bliver alvorligt syg. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe din hund, kat, kanin eller gnaver til at få det bedre igen. 

Vores team har mange erfaringer med at behandle akutte sygdomme hos kæledyr. Så har du akut brug for en dyrlæge i København, kan vi med garanti hjælpe dig og give dit kæledyr en effektiv behandling.

 

Undgå akutte sygdomme – få en helbredsundersøgelse med jævne mellemrum

En af de bedste måder at forhindre, at dit kæledyr bliver sygt, er at sørge for at dit kæledyr har de nødvendige vaccinationer, og løbende får en helbredsundersøgelse. Både kaniner, gnavere, katte og hunde har brug for vaccinationer og en evaluering af deres sundhed. 

Du bør også holde dit kæledyr væk fra andre dyr, der kan være syge. Hvis du ser dit kæledyr viser tegn på sygdom, skal du tage det til dyrlægen med det samme. Jo tidligere du opdager en sygdom, jo lettere er det at behandle den.

Der findes mange forskellige typer af sygdomme, der kan ramme kæledyr. Nogle af disse sygdomme er mere alvorlige end andre. Langt de fleste sygdomme kan tages i opløbet eller helt undgås ved at besøge dyrlægen med jævne mellemrum.  

Når dit kæledyrs helbredstilstand evalueres, kan vi samtidig udarbejde en personligt tilpasset plan for de fremtidige helbredsundersøgelser. 

 

Vi har fokus på dit kæledyrs ve og vel

Dyrlægerne og dyrlægeassistenterne hos Lindevang Dyreklinik er fokuseret på at dit kæledyr har det så godt som muligt. Vi ønsker at sikre, at dit kæledyr får den bedst mulige pleje og behandling. 

Har dit kæledyr behov for en behandlingsplan, udarbejdes en personligt tilpasset plan i samarbejde med dig, så planen passer til netop dit kæledyrs behandlingsbehov. Vi vil også altid holde dig opdateret om dit kæledyrs tilstand og fortælle dig, hvilke skridt der skal tages for at hjælpe dit kæledyr med at komme sig.

 

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en konsultation 

Vores dyrlæger og dyrlægeassistenter står klar til at besvare alle dine spørgsmål, uanset om spørgsmålene er akutte eller mindre presserende. Vi hjælper dig også gerne med at booke en konsultation til dit kæledyr.  

Vi rådgiver dig naturligvis hele vejen og hjælper med glæde dit kæledyr til at få det bedre.

Så tøv ikke med at kontakt os på tel. +45 3631 3137​ eller via kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.