Dyrlæge nær Valby

Hvis du leder efter en dyrlæge i nærheden af Valby, er du kommet til det rette sted. I vores klinik tilbyder vi en lang række af behandlinger til kæledyr i alle former og størrelser, både til hunde, katte, kaniner og gnavere. 

Vi tilbyder behandlinger lige fra rutinemæssige kontroller og foderrådgivning til akut behandling og operationer. Vi her for at hjælpe dit kæledyr med at få den behandling, det har brug for, og sørger for at dit kæledyr forbliver sundt og glad i mange år fremadrettet. 

Vores team af dyrlæger og dyrlægeassistenter har mange års erfaringer med at behandle mange forskellige kæledyr. Så uanset hvad dine og dit kæledyrs behov måtte være, er vi sikre på, at vi kan målrette et behandlingsforløb, der passer perfekt. Kontakt os i dag for at aftale en tid. 

Her på siden kan du læse meget mere om vores dyreklinik og dyrlæger nær Valby. 

 

Vælg en dyrlæge tæt på din bopæl i Valby

Når det drejer sig om dit elskede kæledyrs helbred, er det vigtigt at vælge en dyrlæge, der er tæt på dit hjem. På den måde kan du være sikker på, at du hurtigt kan komme til dyrlægen i tilfælde af en nødsituation.

Desuden er det vigtigt at finde en dyrlæge, som du føler dig tryg ved. Et godt forhold til din dyrlæge er afgørende for at sikre, at dit kæledyr får den bedst mulige pleje. Så hvis du er på udkig efter en dyrlæge nær Valby, er Lindevang Dyreklinik et godt valg.

I vores klinik nær Valby får du den bedste behandling til din kære firbenede ven. Du kan altid være sikker på at få en kompetent, engageret og dyrekærlig behandling hos os.

 

Lindevang Dyreklinik – din dyrlæge nær Valby

I vores klinik behandler vi masser af kæledyr fra hele Valby, resten af København og Frederiksberg.  

Du finder vores dyreklinik centralt placeret tæt på Valby. Nærmere bestemt ligger klinikken på Peter Bangsvej tæt på damhussøen. Det er altid nemt og bekvemt at komme til og fra klinikken, uanset om du besøger os på cykel, tager offentlig transport eller er i bil. Lige uden for klinikkens vinduer finder du endda masser af parkeringspladser. 

 

Vi foretage en lang række af behandlinger i klinikken til billige priser

Hos Lindevang Dyreklinik har vi mange års erfaring med at behandle hunde, katte, kaniner og gnavere for en lang række af sygdomme. Vi tilbyder alle de traditionelle behandlinger og undersøgelser til kæledyr. På klinikken udfører vi både behandlinger, der er medicinske og kirurgiske. 

Med vores løbende behandlinger kan du være sikker på, at dit kæledyrs sundhed er så god som mulig. Skulle dit kæledyr gå hen og blive syg, står vores specialister klar til at give dit kæledyr en effektiv og omhyggelig behandling. Vi stræber altid efter at give dit kæledyr den bedst mulige behandling, når du og dit kæledyr er i vores klinik.  

 

Behandlinger vi bl.a. udfører i klinikken: 

  • Tandrensning
  • Vaccinationer og kure f.eks. ormekure til katte
  • Negleklip
  • Kastration og sterilisation
  • Aflivning
  • ID-mærkning med mikrochip
  • Laser og magnetterapi

 

Se priser på behandlinger her

Har du brug for en dyrlæge ved Valby, der foretager en behandling, som ikke fremgår af vores liste ovenfor, så kontakt os meget gerne alligevel. På den måde kan vi bedst tage en snak om behandlingsmulighederne hos os.

 

Vi anbefaler jævnlige kontroller

På samme måde som mennesker går til lægen med jævne mellemrum, bør kæledyr også gøre det. 

Vi anbefaler at kæledyrs sundhed bliver undersøgt en til to gange årligt. For eksempel anbefaler vi, at voksne hunde og katte kommer til en rutinekontrol en gang om året. Senior katte og hunde bør få undersøgt deres helbredstilstand med seks måneders mellemrum. 

Når dit kæledyrs helbredstilstand evalueres, kan vi samtidig udarbejde en personligt tilpasset plan for de fremtidige helbredskontroller.

 

En operation kan være nødvendig 

Når det drejer sig om dyrlægebehandlinger, er det nogle gange nødvendigt med en operation. Dyrlægerne i klinikken nær Valby har mange års erfaring med en lang række af operationer af kæledyr, og de har adgang til den nyeste kirurgiske teknologi.

I vores dyreklinik nær Valby tilbyder vi de mest almindelige kirurgiske indgreb, herunder operationer som sterilisering og kastration af katte, hunde, kaniner og gnavere. Vores dyrlæger og dyrlægeassistenter står altid klar til hjælpe med at vurdere, hvilken operation der er den mest hensigtsmæssige, så dit kæledyr kan blive sund og rask igen.

Kontakt meget gerne vores klinik, hvis du har spørgsmål til, hvilke operationer vi foretager. 

 

Rådgivning om foder til dit kæledyr

Når du skal vælge det rigtige foder til dit kæledyr, kan det være svært at vide, hvor du skal starte. Dyrlægerne hos Lindevang Dyreklinik kan vejlede dig i at vælge det rigtige foder til dit kæledyr baseret på dets alder, størrelse og helbred.

Vi tilbyder et bredt udvalg af foder til kæledyr i vores klinik, herunder både tør- og vådfoder. I vores udvalg af foder finder du også en række forskellige mærker. Derfor kan du med sikkerhed finde det perfekte foder til dit kæledyr.

 

Dyrlæge med døgnåbent i Valby

Sygdom kommer sjældent på et godt tidspunkt. Dette gælder også sygdom hos kæledyr. De fleste kæledyr viser først at de er syge, når de er meget syge grundet deres overlevelsesinstinkt. Der er derfor en reel risiko for, at din kat, hund, kanin eller gnaver først viser tegn på sygdom, når de fleste dyreklinikker er lukket og dyrlægen er gået hjem. 

Bliver dit kæledyr syg uden for normal åbningstid, kan det være en udfordring at finde en dyrlæge med døgnåbent i Valby. Hos Lindevang Dyreklinik er der altid en dyrlæge på døgnvagt. Du kan med andre ord altid få fat i en kompetent dyrlæge nær Valby, når du ringer til os, der kan rådgive dig.

Så hvis du står i den kritiske situation, at dit kæledyr har ondt, kaster op eller har andre alvorlige symptomer, og du har brug for en dyrlæge med døgnåbent i Valby, så kontakt os med det samme per telefon.

 

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en konsultation 

Vores dyrlæger og dyrlægeassistenter står klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at booke en konsultation til dit kæledyr.  

Vi rådgiver dig naturligvis hele vejen og gør alt hvad vi kan for, at dit kæledyr har det godt.

Så tøv ikke med at kontakt os på tel. +45 3631 3137​ eller via kontaktformularen nedenfor.

KONTAKT LINDEVANG DYREKLINIK

Ring: +45 3631 3137​

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.