Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Laserterapi

Klinikken tilbyder behandling med laser. Laserterapi kender vi fra human medicin, og det vinder mere og mere frem hos dyrlæger.

Laserterapi er revolutionerende, smertefri, uden komplikationer og udføres på et vågent dyr. Stort set alle hunde og katte vænner sig hurtigt til det og nyder behandlingen.

Laserstråler kan være skadelig for øjne, derfor får både ejer og patient specielle ”solbriller” på.

Laserterapi bruges ved, blandt andet:

  • Bevægelsesapparat: muskel-, sener-, ledskader, gigt. Accelereret helingsproces ved knoglebrud på ca. 75%.
  • Sårbehandling ved både akutte og betændte sår, da laser stimulerer helingsprocessen og virker dæmpende på inflammationer. Derudover forøges dannelsen af kollagen, som fremmer sårheling og reducerer ardannelse. Operationssår kan således hele op på ganske kort tid.
  • Styrker kroppens naturlige immunforsvar til at bekæmpe bakterier, vira og svamp.
  • Hudproblemer, herunder allergiske reaktioner, slikkesår og øreproblemer.
  • Smertelindring efter operation, samt kroniske smerte ved dysplasi og gigt dels ved at stimulere produktion af endorfin og encefalin

Hvordan virker laser:

Laser er ensrettede lysstråler, som trænger dybt ind i vævet med højkoncentreret energi og fotoner stimulerer fysiologiske processer på cellulært niveau. Det kaldes fotobiostimulation.  Cellernes respiration og metabolisme øges markant ved at stimulere mitochondrierne til at normalisere deres ATP-produktion. Cellerne behøver ATP for at udføre deres funktion og reparere skader for at vende tilbage til den sunde, naturlige tilstand. Cellestofskiftet og blodgennemstrømningen øges og immunforsvaret styrkes lokalt.

Laser virker smertestillende på grund af sin endorfin-stimulerende virkning.

Laser forøger den lokale koncentration af hvide blodlegemer og andre makrofager, der indgår i immunforsvaret og har således stærkt anti-inflammatorisk og ødem-regulerende virkning.

Hvor tit skal man behandle:

Antal af behandlinger er individuelt og afhænger af problemets karakter, og om der er tale om en akut eller kronisk tilstand. Dog typisk 1-5 behandlinger over 2-3 uger.

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu