Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Om os

Olga Jensen

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)
Jeg kom til Danmark i 1991 med en dyrlægeeksamen fra Universitetet i Sct. Petersborg og startede i 1995 på Landbohøjskolen, hvor jeg fik dyrlægeeksamen med dansk autorisation i år 2000. Det har givet mig en supplerende anden synsvinkel på faglige og videnskablige problemstillinger, som kan komme til gavn ved særlige sygdomsudredninger. Jeg har særlig viden og interesser indenfor hud, allergi, immunologi samt alternative og utraditionelle behandlinger, som er i tiltagende interesse.

Caroline Høberg Gleerup

Veterinærstuderende på Københavns Universitet

Mit navn er Caroline Høberg Gleerup, og jeg er 25 år gammel. Jeg har siden barnsben været omringet af dyr, hvilket har resulteret i en stor kærlighed for dem. Jeg tog min studentereksamen på Øregård Gymnasium i 2013, og startede efterfølgende på Husdyrvidenskab, hvor jeg fik en Bachelor med fokus på ernæring. Dog kunne jeg ikke glemme drømmen om Veterinærstudiet, hvorfor jeg startede på Veterinærmedicin i 2016. Jeg har arbejdet hos Lindevang Dyreklinik siden januar 2018, og jeg elsker det - en hverdag, hvor man er omgivet af dyr.

Marie Louise La Cour

Naturressource Studerende på Københavns Universitet

Mit navn er Marie. Jeg har lige færdiggjort min Bachelor i Naturressourcer på Københavns Universitet, og arbejder her hos Lindevang Dyreklinik som vikar.

Jeg sætter stor pris på at kunne være omgivet af dyr på min arbejdsplads, samtidig med jeg kan benytte mine færdigheder indenfor kommunikation og it, samt udøve de færdigheder jeg har udlært under min Bachelor.

Jeg står altid klar med en godbid og et godt smil.

Mia Mylin Jensen

Veterinærstuderende på Københavns Universitet

Mit navn er Mia og jeg er veterinærstuderende. Jeg er færdiguddannet i 2023.

Siden jeg var barn, har dyr haft stor betydning i mit liv. Jeg har tidligere arbejdet med heste, kvæg, får og nu mindre husdyr. Jeg har været ansat på Lindevang Dyreklinik siden juni 2019.

Jeg sætter stor pris på en hverdag, som aldrig er den samme. For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg og hørt. Jeg er altid klar med et godt råd til eller

Jeg glæder mig til at møde jer alle sammen og jeres dyr på klinikken!

 

Sesilje Weiss

Veterinærstuderende på Københavns Universitet

Jeg startede på veterinærmedicins uddannelsen på Københavns Universitet i 2012, efter en livslang drøm om at blive dyrlæge. Det har altid været familiedyrene der har haft min primære interesse, særligt indenfor anæstesi og kirurgi. Jeg har igennem årene være privilegeret til også at opleve dyrlægefaget i andre lande som, Indien, Frankrig, Sydafrika, og snart også Australien – både i uddannelses og frivilligt arbejde øjenmed. Undervejs har dette medført at jeg også har fået øjnene op for de lidt større, og vilde dyr. Derfor har jeg nu valgt at differentiere mig indenfor både smådyr (hunde, katte, etc) og wildlife-/zoomedicin.

Siden april 2018 har jeg været at finde her i klinikken de fleste dage, kun afbrudt af et ophold i Australien på 3. måneder.


Klinikken

Klinikken

Klinikken

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu