Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Om os

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)

Olga Jensen

Jeg kom til Danmark i 1991 med en dyrlægeeksamen fra Universitetet i Sct. Petersborg og startede i 1995 på Landbohøjskolen, hvor jeg fik dyrlægeeksamen med dansk autorisation i år 2000. Det har givet mig en supplerende anden synsvinkel på faglige og videnskablige problemstillinger, som kan komme til gavn ved særlige sygdomsudredninger. Jeg har særlig viden og interesser indenfor hud, allergi, immunologi samt alternative og utraditionelle behandlinger, som er i tiltagende interesse.
Veterinærstuderende på Københavns Universitet

Caroline Høberg Gleerup

Mit navn er Caroline Høberg Gleerup, og jeg er 24 år gammel. Jeg har siden barnsben været omringet af dyr, hvilket har resulteret i en stor kærlighed for dem. Jeg tog min studentereksamen på Øregård Gymnasium i 2013, og startede efterfølgende på Husdyrvidenskab, hvor jeg fik en Bachelor med fokus på ernæring. Dog kunne jeg ikke glemme drømmen om Veterinærstudiet, hvorfor jeg startede på Veterinærmedicin i 2016. Jeg har arbejdet hos Lindevang Dyreklinik siden januar 2018, og jeg elsker det - en hverdag, hvor man er omringet af dyr.

Veterinærstuderende på Københavns Universitet

Christina Fanny Aggerholm

Mit navn er Christina, og jeg læser veterinærmedicin på Københavns Universitet. Jeg har tidligere læst til dyrlæge i udlandet, men kom hjem til Danmark i 2016 og fortsatte studiet her. Jeg har altid været fascineret af faget, ikke blot dyrene, men også selve videnskaben bag.

Selv har jeg altid haft mange dyr, både kaniner, hunde, katte, fritter, og ikke mindst heste! I dag har jeg 6 hunde- alle fra forskellige lande, og med forskellige baggrunde. Dette afspejler måske min store kærlighed for og min store drøm om, at gøre en forskel for både store og små dyr verden over.

Her i klinikken står jeg altid klar med smil og vejledning.

Veterinærstuderende på Københavns Universitet

Sesilje Weiss

Jeg startede på veterinærmedicins uddannelsen på Københavns Universitet i 2012, efter en livslang drøm om at blive dyrlæge. Det har altid været familiedyrene der har haft min primære interesse, særligt indenfor anæstesi og kirurgi. Jeg har igennem årene være privilegeret til også at opleve dyrlægefaget i andre lande som, Indien, Frankrig, Sydafrika, og snart også Australien – både i uddannelses og frivilligt arbejde øjenmed. Undervejs har dette medført at jeg også har fået øjnene op for de lidt større, og vilde dyr. Derfor har jeg nu valgt at differentiere mig indenfor både smådyr (hunde, katte, etc) og wildlife-/zoomedicin.

Siden april 2018 har jeg været at finde her i klinikken de fleste dage, kun afbrudt af et ophold i Australien på 3. måneder.


Klinikken

Klinikken

Klinikken

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu