Mød vores personale

Olga Jensen

Dyrlæge (DVM, Doctor of Veterinary Medicine)

Jeg kom til Danmark i 1991 med en dyrlægeeksamen fra Universitetet i Sct. Petersborg og startede i 1995 på Landbohøjskolen, hvor jeg fik dyrlægeeksamen med dansk autorisation i år 2000. Det har givet mig en supplerende anden synsvinkel på faglige og videnskabelige problemstillinger, som kan komme til gavn ved særlige sygdomsudredninger. Jeg har særlig viden og interesser indenfor hud, allergi, immunologi samt alternative og utraditionelle behandlinger, som er i tiltagende interesse.

Caroline Degel

(BVetMed) - Veterinær Bachelo

Mit navn er Caroline, jeg er 24 år gammel og jeg har arbejdet hos Lindevang Dyreklinik siden august 2020 – og jeg elsker det! At være i naturen og omgive mig med dyr fylder mig med energi og lykke, hvorfor jeg påbegyndte min uddannelse som dyrlæge i 2017. Tidligere har jeg boet i Tanzania og Indonesien, hvor jeg har taget en dykkerinstruktør-uddannelse. Nu har valgt at tage en pause fra studien inden påbegyndelse af kandidaten, for at få noget klinisk erfaring, og du kan derfor møde mig de fleste hverdage i klinikken. Udover at være hos Lindevang Dyreklinik arbejder jeg som formidler og rundviser i Zoologisk Have. Jeg glæder mig meget til at se dig og dit dyr hos os!

Katrine Danborg-Aamand

(BVetMed) - Veterinær Bachelor

Mit navn er Katrine og jeg er 24 år gammel. Jeg startede på veterinærmedicin i 2017, og færdiggjorde bacheloren i sommeren 2020. Jeg har valgt at tage et orlovsår, for at komme lidt væk fra bøgerne og opbygge noget erfaring før jeg starter på kandidaten næste år. Jeg er derfor startet hos lindevang dyreklinik i oktober 2020, og elsker at have en hverdag omringet af dyr og fuld af læring.

Caroline Høberg Gleerup

(BVetMed) - Veterinær Bachelor 

Mit navn er Caroline Høberg Gleerup, og jeg er 25 år gammel. Jeg har siden barnsben været omringet af dyr, hvilket har resulteret i en stor kærlighed for dem. Jeg tog min studentereksamen på Øregård Gymnasium i 2013, og startede efterfølgende på Husdyrvidenskab, hvor jeg fik en Bachelor med fokus på ernæring. Dog kunne jeg ikke glemme drømmen om Veterinærstudiet, hvorfor jeg startede på Veterinærmedicin i 2016. Jeg har arbejdet hos Lindevang Dyreklinik siden januar 2018, og jeg elsker det - en hverdag, hvor man er omgivet af dyr.

Amanda Bentzen

(BVetMed) - Veterinær Bachelor

Mit navn er Amanda, og jeg er 30 år gammel. Og jeg begyndte at læse til dyrlæge tilbage i 2016 og er nu i fuld gang med kandidaten. Dyr har altid fyldt meget i mit liv, og jeg har især en interesse indenfor familiedyr og reptiler. Selv er jeg vokset op med hund, kat, kaniner, marsvin, hamster og hest. Til trods for dette har det alligevel taget noget tid for mig at komme på rette vej i mit liv i forhold til det at blive dyrlæge. Jeg har altid været lidt af en arbejdshest og ikke så meget en bognørd, hvorfor dyrlægeuddannelsen i sin tid virkede som noget der var urealistisk for mig. Men i takt med at jeg blev ældre og fik mig en masse erhvervserfaring, så blev jeg mere målrettet i hvad jeg ville her i livet, og kunne altså ikke glemme barndomsdrømmen om at blive dyrlæge. Jeg elsker dyr og for hver dag jeg arbejder med dem, desto mere glæde giver det mig i livet.

Kontakt Lindevang Dyreklinik

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Lindevang Dyreklinik er en dyrlæge på Frederiksberg, hvor dyrs sundhed og tryghed er i højsædet.

Åbningstider:

Hverdage: 09.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

​Kontaktoplysninger

Lindevang​ Dyreklinik ApS

Peter Bangs Vej 40

2000 ​Frederiksberg​

Døgnvagt og mulighed for hjemmebesøg.