Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Dyreklinik i centrum af København

Hos Lindevang Dyreklinik på Frederiksberg i København er vi en dyrlæge og to assistenter, som arbejder tæt sammen om behandlingen af hunde, katte og andre mindre dyr.

Som dyrlæge har vi fokus på at skabe tryghed omkring enhver behandling. Det har nemlig ikke alene stor betydning for, at du som dyreejer føler dig tryg ved at overlade dit kæledyr til os, men tryghed fra dyrets side er ligeledes vigtigt for at opnå den bedste behandling.

Dyreklinik i København med gode behandlingsmuligheder

På vores dyreklinik i centrum af Frederiksberg i København tilbyder vi alle traditionelle behandlinger, og uanset om dit kæledyr lider af en sygdom, der kræver medicinsk eller kirurgisk behandling, kan vi således løse problemet og sørge for, at det kommer hurtigt tilbage på benene igen.

Ønsker du at lade din hund eller kat kastrere eller sterilisere, tilbyder vi at foretage operation, og i den forbindelse tilbyder vi naturligvis også bedøvelse og blødprøve. I vores dyreklinik i København benytter vi os desuden af laserterapi, hvilket bidrager til hurtigere heling, øget blodcirkulation, reduceret hævelse og ikke mindst færre smerter.

Er dit dyr derimod gravid, kan vi ved hjælp af ultralydsscanning undersøge fostre og eventuelle misdannelser.

I vores dyreklinik i København lægger vi desuden vægt på vigtigheden af sundhedsfremmende behandlinger såsom tandrensninger, årlige sundhedstjek og vaccinationer, og vi giver dig og dit kæledyr sikkerhed med ID-mærkning i form af mikrochip.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med køb af foder, står klinikkens assistenter klar til at hjælpe og guide dig.

Klinik1
Klinik2
Olga
Klinik3

Vi er en billig dyrlæge i København

Mange forbinder besøg hos dyrlægen med tårnhøje priser. Men det behøver ikke at være dyrt at tage dit kæledyr til dyrlægen.

På vores dyreklinik i København ønsker vi nemlig, at alle dyr skal have den behandling, de har brug for, og derfor får du hos os en dyrlæge med overkommelige priser i København. Du har således ingen grund til at frygte for den regning, der følger et besøg hos vores dyreklinik i København.

Dyreklinik KøbenhavnSpørgsmål, svar og døgnvagt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger svar på spørgsmål om behandling, pleje eller foder. Så vil vi fra vores dyreklinik i København hjælpe og rådgive dig

Vi er desuden en akut dyrlæge i København, så har du brug for akut dyrlægehjælp, kan du benytte dig af vores døgnvagt ved at ringe på telefon 36 31 31 37. Du kan regne med os døgnet rundt!

Læs vores anmeldelser på Faceook

Lindevang Dyreklinik har 5 ud af 5 stjerner baseret på 17anmeldelser.

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu