ID-mærkning​ til hunde

Ifølge loven skal alle hunde være registreret og mærket, inden hunden fylder 8 uger. Der er ifølge loven ikke samme krav for katte.  Det er dog vigtigt at overveje registrering af sin kat, da det gør det lettere at finde katte, hvis den uheldigvis er bortløben.​

Chipning

Chipning foretages som regel i forbindelse med en sundhedsundersøgelse af hvalpen. Chipning er er kortvarigt indgreb, hvor der kan forekomme en lille smertepåvirkning. Derfor benytter dyrlægen altid ”tryllecreme” – en lokalbedøvelse i det område, hvor chippen skal isættes, så dyret mærker mindst muligt. Vi registrerer dyret i enten Dansk Hunderegister eller i et katteregister efter endt konsultation. 

Her anbefaler vi vores hvalpepakke eller killingepakke, der inkluderer: Sundhedstjek, vaccination, ormekur, chipmærkning og registrering.​

​Øretatovering

Mange katteejere er i tvivl om katten skal øretatoveres eller ej. Det er et smertefuldt indgreb, der kræver fuld narkose, hvorfor det oftest gøres i forbindelse med kastration eller sterilisation, hvor katten er i fuld narkose under operationen. Vi anbefaler vores hun – og hankattepakker, der inkluderer: Sundhedstjek, kastration el. sterilisation, vaccination, øremærkning (ved allerede eksisterende chip), laser og kontrol efter 10 dage. 

Kontakt Lindevang Dyreklinik

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Lindevang Dyreklinik er en dyrlæge på Frederiksberg, hvor dyrs sundhed og tryghed er i højsædet.

Åbningstider:

Hverdage: 09.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

​Kontaktoplysninger

Lindevang​ Dyreklinik ApS

Peter Bangs Vej 40

2000 ​Frederiksberg​

Døgnvagt og mulighed for hjemmebesøg.