Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Cases/anmeldelser

Enestående og yderst dygtig, kompetent dyrlæge. Den personlige behandling er ikke bare et slogan, det er et sted hvor kærligheden til dyr og deres ejere, er så nærværende, at jeg personligt blev dybt rørt over behandlingen af vores kat. I får begge to på klinikken min varmeste anbefaling … Tusinde tak for jeres indsats, og for at ofre jeres fridag, for Lille Frk Madsen.
Sandy Von Rudkilde, 2. august 2018.

“Fremragende behandling af mine to katte. Den ene med nyresten og den anden med sukkersyge. Olga er god til at forklare og jeg var med til behandlinger hvor jeg fik en indsigt jeg aldrig før har fået, hos andre dyrlæger er jeg ligesom puffet ud ad døren med et ” det klarer vi ” Ingen gode fif og forklaringer, bare ind og ud som en metervare. Jeg har aldrig før følt mig så tryg med mine dyr før.”
– Inez Maria Witkowski, 8. juni 2017

“Fantastisk dyrlæge med kæmpe empati. Kan kun på det varmeste anbefale Olga.”
– Charlotte Franklin Hansen, 6. oktober 2017

“Vi har brugt Lindevang dyreklinik i flere år. Og altid fået den varmeste og bedste behandling man kan forstille sig. Olga,husbond og ansatte er yderst proff og elsker bare dyr. Vores piger bliver altid nusset og pusset om. Vi føler os velkommne,ikke kun et nummer i køen,men især er besøget også præget af hygge,snak og masser af tid.”
– Susan Damkjær, 15. marts 2016


 

 

  • Valdemar var blot en 6 måneder gammel hvalp, da han brækkede en tåknogle på højre bagben. Ejeren var bekymret over, at en tåamputation ville være meget synlig og misklæde en ellers så flot hund.

Det var ikke første gang, at dyrlægen var i stand til at opfylde sine kunders plastikkirurgiske ønsker. Endnu engang blev det en succes.

 

 


 

  • Knoglen på billedet helede langsomt over flere måneder. Efter blot seks behandlinger med laser var helingsprocessen væsenligt forbedret. Første og sidste billede er taget er blot to ugers mellemrum!

 


 

  • Post operativ behandling hvor det nederste område af såret fik laserbehandling og den anden del undlades behandling, som kontrol. Her ser man klar forskel i helingsprocessen hos Viggo 4 dage efter operationen.

 


 

  • Kiwi kom til os med smerter i korsbåndet i knæet, trods en operation i 2017. Ejer beskrev hvordan kiwi gik på 3 ben og virkede meget smertepåvirket på venstre bagben. Efter en klinisk undersøgelse af hunden, med en konstatering om smerte i venstre knæ, aftalte vi med kiwis forældre, at laser 2 gange om ugen, forhåbentligt kunne afhjælpe smerterne.

Allerede efter første gang, kom venstre bagpote igen ned på gulvet hvor den hører til, og viste ingen halthedstegn, og kiwi har – ind til videre vist kæmpe fremskridt. Kiwi har stadig flere behandlinger tilbage og kommer logrende ind i klinikken, altid klar til at give kys.

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu