Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Bekæmpelse af lopper i hjemmet

Har du først fået lopper i hjemmet, kan det hurtigt blive et uoverskueligt projekt at blive fri for de små, blodsugende insekter. Modsat lus kan lopper nemlig springe fra hund til hund, og de kan endda i nogle tilfælde hoppe fra kat til hund og leve på begge parter. Mennesker kan ikke få lopper, men er der først kommet lopper i hjemmet, kan mennesker sagtens blive bidt af dem. Derfor er disse snyltere til stor gene for hele husstanden, når de først har bosat sig.

At slippe af med lopper i hjemmet er heller ikke nogen let opgave. En ting er at dræbe de lopper, der lever på din hund eller kat, og som hopper synligt rundt, noget helt andet er at få bugt med de æg og pubber, som lopperne kan lægge alverdens steder i hjemmet.

Tag de rette midler i brug

Der findes i dag mange forskellige midler til loppebekæmpelse både til hund og kat og til hjemmet. Har din hund eller kat fået lopper, kan du få både dråber, halsbånd og tyggetabletter til loppebekæmpelse. Dråberne påføres dyrets pels og får lopperne til at dø. På samme måde fungerer loppehalsbåndet, der langsomt afgiver et loppedræbende middel. Tabletterne påvirker dyrets blod, således lopperne dør af at suge blodet.

Hos Lindevang Dyreklinik guider vi dig gerne til den bedste løsning på loppebekæmpelse hos dit kæledyr og i dit hjem.

Når først du er i gang med behandlingen hos dit kæledyr, er det vigtigt, at du også foretager en grundig rengøring af dit hjem. Til at starte med er det vigtigt at støvsuge omhyggeligt, hvor du især kommer godt ind i revner og sprækker samt i området, hvor dit kæledyr sover. Puder, dyner, tæpper og lignende skal også vaskes i nogle tilfælde skal der flere gange til.

Loppebekæmpelse kan tage tid, fordi loppernes pubber kan være svære at fjerne blot med støvsugning og vask. Oplever du gentagne gange, at dit loppeproblem vender tilbage, så kontakt os hos Lindevang Dyreklinik. Vi guider dig til den bedste løsning på problemer og kommer gerne med gode råd til et loppefrit hjem.

 

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu