Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

ID mærkning med mikrochip

Det er et lovmæssigt krav, at alle hunde skal være mærket med tatoverings nummer enten i øret eller i lysken eller være mikrochip mærket. Alle nye mærkniger skal være med mikrochip.

Hunden og dens ID nummer og ejerens navn og adresse registreres centralt i Dansk Hunderegister, hvortil du skal huske at melde adresseændring hvis du flytter.

Alle dyr kan i princippet mærkes med mikrochip, f.eks. fugle, fisk og krybdyr. Katte kan også mikrochip mærkes, men man vælger oftest at øretatovere katte, da man så på afstand (måske), kan se at katten er mærket.

Id mærkning er en god sikkerhed for dit kæledyr. Hvis det bliver væk, kan man via ID nummeret og et centralt register finde frem til din adresse.

Den elektroniske ID mærkning, er en 11 mm lang glasampul coated med plast til at forhindre vandring. I glasampullen er der indbygget en transponder, som består af en mikrochip med indkodet nummer samt en antenne. Nummeret er fast indkodet fra fabrikken og kan ikke ændres.

Transponderen, i daglig tale, Mikrochip, anbringes under huden i venstre side på dyret ved hjælp af en tyk injektions kanyle, hvori glasampullen er anbragt.

Til aflæsning af mikrochippen, anvendes en mikrochip aflæser, en skanner.

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu