aflivning af katte

Selvom det siges at katte har ni liv, kommer der stadig en tid, hvor man som ejer er nødt til at erkende, at det er tid til det sidste farvel.

Hos Lindevang Dyreklinik er det rigtig vigtig for os, at der er den rigtige atmosfære, da det er en rigtig svær situation at stå i. Vi bestræber os på at give katten en værdig og stressfri afslutning på livet. Derudover skal ejer føle sig velkommen og give sig den tid det tager at sige farvel.​

​Hjemmeaflivning:

Vi foretager hjemmeaflivninger, da det for nogle er den mindst stressede og omfattende mulighed. Her vil dyrlægen personligt køre til ejers hjem, og give ejer en forklaring af forløbet og give ejer den tid der er behov for, for at sige farvel. 

Kontakt Lindevang Dyreklinik

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Lindevang Dyreklinik er en dyrlæge på Frederiksberg, hvor dyrs sundhed og tryghed er i højsædet.

Åbningstider:

Hverdage: 09.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

​Kontaktoplysninger

Lindevang​ Dyreklinik ApS

Peter Bangs Vej 40

2000 ​Frederiksberg​

Døgnvagt og mulighed for hjemmebesøg.