​Tandproblemer

​Kaniner og gnavers tænder stopper aldrig med at vokse. Dette betyder altså, at får de ikke det rigtige foder til at slibe tænderne på, så kan tænderne vokse for langt, og det kan skabe alvorlige problemer. 

​Hos Lindevang Dyreklinik klipper vi ikke tænderne, men sliber dem. Klipper man tænderne, kan der forekomme revner, der kan ende i slemme frakturer, som vi gerne vil undgå. Ved slibning kan man også sikre, at tænderne får den korrekte form, som er vigtig når de spiser. Denne form kaldes mejselform. 

Det er vigtigt at observere sit dyr, og stopper det med at spise, skal man straks ringe til dyrlægen, da kaniner og gnavere har et meget følsomt fordøjelsessystem, der ikke kan tåle at gå i stå.

Har I spørgsmål angående korrekt fodring af jeres dyr, så ring til os: 36 31 31 37​

Kontakt Lindevang Dyreklinik

Vil du i kontakt med os? – udfyld kontakt formularen eller ring på ovenstående telefonnummer. Hos Lindevang Dyreklinik tilbyder vi døgnvagt – dvs. at selv efter lukketid kan du ringe på telefonen hvis du har et akut sygt dyr eller andre spørgsmål.

Desuden tilbyder vi også hjemmebesøg, som kan være behjælpeligt i situationer hvor du ikke har mulighed for at tage dit dyr med til dyrlægen.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Lindevang Dyreklinik er en dyrlæge på Frederiksberg, hvor dyrs sundhed og tryghed er i højsædet.

Åbningstider:

Hverdage: 09.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

​Kontaktoplysninger

Lindevang​ Dyreklinik ApS

Peter Bangs Vej 40

2000 ​Frederiksberg​

Døgnvagt og mulighed for hjemmebesøg.