Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Lindevang Dyreklinik – din dyrlæge tæt på Vanløse

Har du et kæledyr? Og leder du efter en dyrlæge i nærheden af Vanløse, som kan hjælpe og udføre professionel behandling af dit kæledyr? Så er Lindevang Dyreklinik med sin fordelagtige placering på Frederiksberg et oplagt valg for dig, som ene og alene ønsker det bedste for dit kæledyr.

Vi er en dyrlæge ikke langt fra Vanløse, hvor du vil blive mødt af et solidt hold af fagpersoner bestående af en dyrlæge og to assistenter. I tæt samarbejde er vi i stand til at yde den indsats, der skal til for at sikre dit kæledyrs absolutte topform.

Vores behandlinger

På Vanløse Dyreklinik tilbyder vi en lang række behandlinger. De tæller alt fra vaccination af hund og kat, tandrensning og ID-mærkning med mikrochip til ultralydsscanning, bedøvelse og blodprøve.

Vi foretager desuden operationer i form af blandt andet kastrering, sterilisering og kejsersnit.

Fælles for alle vores behandlinger er, at de tager deres afsæt i en høj faglig kvalitet, hvilket i kombination med personlig og hensynsfuld behandling giver gode resultater – hver gang.

Klinik1
Klinik3
Olga
Klinik2

Dyrlæge nær Vanløse med døgnvagt

Med dyr i hjemmet er det vanskeligt at holde for, at der sker uheld eller opstår sygdom på tidspunkter, der ligger uden for de fleste dyrlægers sædvanlige åbningstider.

Som dyrlæge ikke langt fra Vanløse ved vi, hvor stor betydning det har hurtigt at kunne få hjælp, hvis uheldet er ude. Derfor får du hos os muligheden for at benytte dig af vores døgnvagt – her er der hjælp at hente uanset tid på døgnet!

Har du lagt mærke til, at din hund eller kat har opført sig usædvanligt, og forværres tilstanden i løbet af natten, skal du således ikke tøve med at kontakte vores døgnvagt på telefon 36 31 31 37. Vi er en dyrlæge nær Vanløse, som altid sidder klar til hjælpe og guide dig med udgangspunkt i mange års erfaring på området.

Fokus på det enkelte dyrdyrelæge tæt på vanløse

Dyr reagerer forskelligt på at komme uden for deres vante omgivelser. Derfor varierer det også i høj grad, hvordan det enkelte dyr reagerer på at komme til dyrlæge.

Hos Lindevang Dyreklinik lægger vi vægt på at udvise overskud og ikke mindst at sætte fokus på det enkelte dyr, når det kommer til os i klinikken. På denne måde skaber vi det bedste udgangspunkt for den videre behandling.

Er du på jagt efter en empatisk og fokuseret dyrlæge ikke langt fra Vanløse, er vi således det oplagte valg.

Læs vores anmeldelser på Faceook

Lindevang Dyreklinik har 5 ud af 5 stjerner baseret på 17anmeldelser.

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu