Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Dyreklinik ikke langt fra Valby

Med et kæledyr følger en række forpligtelser. En forpligtelse til at aktivere dyret, en forpligtelse til at ernære dyret og ikke mindst en forpligtelse til at sørge for, at dyret er sundt og raskt.

Disse forpligtelser lever du bedst op til ved at have en professionel og omsorgsfuld dyrlæge ved hånden – og sådan én finder du hos Lindevang Dyreklinik beliggende tæt på Valby.

Hvem er vi?

Vi er et team bestående af en dyrlæge og to dygtige assistenter, som tager imod jer samt behandler dit kæledyr i vores dyreklinik nær Valby.

Vores dyrlæge har i tillæg til sin dyrlægeuddannelse tilegnet sig en specialiseret viden inden for hud, allergi, immunologi samt alternative behandlinger, hvormed der opnås et højt fagligt niveau og solide kompetencer inden for vigtige områder. Og dette kommer i høj grad dit kæledyr til gode!

I klinikken tilbyder vi at tage blodprøver, vaccinere og lave årlige sundhedstjek, og vi foretager ultralydsscanning, ID-mærkning, tandrensning og operation i form af blandt andet kejsersnit og kastrering/sterilisering. Med andre ord tilbyder vi en bred vifte af behandlinger, således at vi er i stand til at imødekomme langt de fleste almindelige behov.

Klinik2
Klinik3
Olga
Klinik1

Omsorg og indsigt hos dyreklinik nær ValbyValby dyreklinik

Mens vores dyrlæge står for selve behandlingerne, sørger vores assistenter blandt andet for at passe og pleje dyr, der netop er blevet opereret. De spiller dermed en vigtig rolle for, at dyrene føler sig trygge og finder den ro, som de i høj grad har brug for efter endt operation.

Men det er ikke kun kæledyr, der har gennemgået operation, der får glæde af vores assistenter; klinikkens assistenter sørger nemlig i lige så høj grad for at skabe en god atmosfære i klinikken, hvilket bidrager til tryghed og effektive behandlinger.

Desuden er vores assistenter altid behjælpelige med at finde frem til den helt rette fodertype til din hund eller kat. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilket foder du giver dit kæledyr, men mangler du viden inden for området, og ønsker du at give dit kæledyr det absolut bedste brændstof, sørger vi glædeligt for at hjælpe med at finde den rette fodertype til netop dit kæledyr.

Vægter du faglig kunnen og kærlig omsorg højt, er vi som dyrlæge nær Valby således det helt rette sted for dig at komme, når dit kæledyr har behov for dyrlægeekspertise.

Læs vores anmeldelser på Faceook

Lindevang Dyreklinik har 5 ud af 5 stjerner baseret på 17anmeldelser.

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu