Peter Bangs Vej 40 | 2000 Frederiksberg
Telefonisk døgnvagt 36313137

Kompetent dyreklinik i kort afstand til Østerbro

En pludselig opstået skade, et ændret adfærdsmønster eller hyppig opkastning – dette er tilstande, der alle har det tilfælles, at de skaber et behov for en dyrlæges kompetencer.

Hos Lindevang Dyreklinik tæt på Østerbro tilbyder vi behandlinger til kæledyr, hvad enten der er tale om akutte tilfælde eller regelmæssige undersøgelser. Vi kan således hjælpe dig og dit kæledyr med at komme smerter til livs gennem behandling i vores dyreklinik på Østerbro og ikke mindst yde den forebyggende indsats, der skal til, for at opretholde dit kæledyrs ve og vel.

Vi tilbyder

I vores dyreklinik i nærheden Østerbro mødes du af en dyrlæge og to assistenter, som alle har det tilfælles, at de brænder for at gøre en forskel for dig og dit kæledyr.

Som dyrlæge ikke langt fra Østerbro tilbyder vi behandlinger, der favner bredt: Vaccination af hund og kat, tandrensning, ID-mærkning, blodprøve, ultralydsscanning og bedøvelse. I dyreklinikken på Østerbro foretager vi tilmed operationer, og i denne forbindelse benytter vi os af røntgen og laserterapi, der indgår i klinikkens faciliteter og udstyr.

Således udfører vi på vores dyreklinik nær Østerbro traditionel dyrlægebehandlinger på moderne vis, og i tillæg hertil har klinikkens dyrlæge særlig viden inden for alternative og utraditionelle behandlinger, hvilket kan være særdeles fordelagtigt i en lang række
situationer.

Klinik2
Olga
Klinik3
Klinik1

Sundhedstjek – vejen til et sundt kæledyr

Som ejer har du ikke alene ansvar for, at dit kæledyr får behandling for sygdomme og akutte helbredsproblemer; du har ligeledes ansvaret for, at dit kæledyr får den nødvendige forebyggende behandling, der sikrer dyrets sundhed og i sidste ende levetid.

Dette ansvar lever du bedst op til ved at tage dit kæledyr med til et årligt sundhedstjek i vores dyreklinik tæt på Østerbro. Her vil eventuelle helbredsproblemer kunne tages i opløbet, således at de ikke udvikler sig til mere alvorlige tilfælde – til glæde og gavn for både dig og dit kæledyr!

Din dyreklinik nær Østerbro sikrer dig et velfungerende kæledyrDyreklæge nær Østerbro

Det tydeligste tegn på, at dit kæledyr har det godt, er, at det spiser og opfører sig, som det plejer.

Er der noget i vejen med dit kæledyr, vil det således typisk give sig til udtryk i et ændret adfærdsmønster. Dog kan dit kæledyr have smerter, som det ikke umiddelbart giver udtryk for, og da mange dyreejere finder det vanskeligt at aflæse, hvorvidt kæledyret har smerter, kan regelmæssige sundhedstjek ligeledes være med til at opdage, hvis dit kæledyr har pådraget sig nogle skavanker, der udløser smerter.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit kæledyr er i topform, opfordrer vi dig til at kontakte din dyrlæge tæt på Østerbro


Læs vores anmeldelser på Faceook

Lindevang Dyreklinik har 5 ud af 5 stjerner baseret på 17anmeldelser.

Kom i kontakt med os

Vil du i kontakt med os? - udfyld kontakt formularen eller ring på:
36313137

Kontakt os

Information

Lindevang Dyreklinik

Peter Bangs Vej 40
2000 Frederiksberg

36313137


Følg os på Facebook

Åbningstider

Hverdage: 9-19
Lørdag: 10-14
Døgnvagt & mulighed for hjemmebesøg

Samarbejdspartner

Find os her

×
Ring op
Skriv til os
Menu